CUKINIJŲ KEPSNELIAI
in RECEPTAI
Skanus užkandis, kuris “privers” suvalgyti daugiau daržovių. Ragaukite su mėgstamu padažu.
Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 30 minučių
Jums reikės:
- 480 g cukinijų
- 2 svogūnų laiškų
- 2 šaukštų svogūnų miltelių
- 2 šaukštų česnakų miltelių
- 2 šaukštų džiovinto raudonėlio
- ¾ puodelio kokosų miltų
- 2 kiaušinių
- ¼ puodelio alyvuogių aliejaus
- druskos, pipirų
Paruošimas:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 o C.
- Cukinijas sutarkuokite ir gerai išsunkite visą skystį.
- Išsunktas cukinijas sumaišykite su visais ingredientais, išskyrus alyvuogių aliejų.
- Iš gautos masės formuokite plokščius kepsnelius ir kepkite keptuvėje su įkaitintu alyvuogių aliejumi iš abiejų pusių.
- Pakeptus kepsnelius dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 10-15 minučių, kol pilnai iškeps.
Jei kepsnelius pagardinsite raudonaja paprika, šie bus gaivesni ir įgaus kitokio skonio. Taip pat skanu į masę įpjaustyti mažą raugintą agurką. Neįprasta, bet labai skanu.
Vienos porcijos maistinė vertė:
- Angliavandeniai: 13% (6 g)
- Riebalai: 74% (15 g)
- Baltymai: 13% (6 g)
- Kcal: 183
Daugiau nei 133 KETO receptus ir 28 dienų mitybos planą rasite Keto Vadove.