Blog

CUKINIJŲ KEPSNELIAI

in RECEPTAI

Skanus užkandis, kuris “privers” suvalgyti daugiau daržovių. Ragaukite su mėgstamu padažu.

Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 30 minučių

Jums reikės: 

  • 480 g cukinijų
  • 2 svogūnų laiškų
  • 2 šaukštų svogūnų miltelių
  • 2 šaukštų česnakų miltelių
  • 2 šaukštų džiovinto raudonėlio
  • ¾ puodelio kokosų miltų
  • 2 kiaušinių
  • ¼ puodelio alyvuogių aliejaus
  • druskos, pipirų

Paruošimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 o C.
  2. Cukinijas sutarkuokite ir gerai išsunkite visą skystį.
  3. Išsunktas cukinijas sumaišykite su visais ingredientais, išskyrus alyvuogių aliejų.
  4. Iš gautos masės formuokite plokščius kepsnelius ir kepkite keptuvėje su įkaitintu alyvuogių aliejumi iš abiejų pusių.
  5. Pakeptus kepsnelius dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 10-15 minučių, kol pilnai iškeps.

Jei kepsnelius pagardinsite raudonaja paprika, šie bus gaivesni ir įgaus kitokio skonio. Taip pat skanu į masę įpjaustyti mažą raugintą agurką. Neįprasta, bet labai skanu.

Vienos porcijos maistinė vertė: 

  • Angliavandeniai: 13% (6 g)
  • Riebalai: 74% (15 g)
  • Baltymai: 13% (6 g)
  • Kcal: 183

Daugiau nei 133 KETO receptus ir 28 dienų mitybos planą rasite Keto Vadove.

Parašykite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Krepšelis