Blog

ŠALTIBARŠČIAI SU RIDIKĖLIAIS

in RECEPTAI

Tikras pavasario gardumynas! Šviežios daržovės, grietinėlės švelnumas — tai tikra pasaka Jūsų lėkštėje.

Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 10 minučių

Jums reikės: 

  • 250 ml riebios grietinėlės
  • 250 ml graikiško jogurto
  • saujelės svogūnų laiškų
  • 50 g ridikėlių
  • saujelės šviežių krapų
  • 1 puodelio gražgarsčių
  • 1 kietai virto kiaušinio

Paruošimas:

  1. Grietinėlę sumaišykite su jogurtu iki vientisos konsistencijos. 
  2. Svogūnų laiškus, ridikelius, krapus, gražgarstes ir kiaušinį susmulkinkite ir sumaišykite su grietinėlės ir jogurto mišiniu.

Jei norisi “lengvesnės” sriubos — pusę kiekio grietinėlės pakeiskite vandeniu. Geriau rinkitės mineralinį (gazuotą arba negazuotą) — taip suvalgysite ne tik didelį kiekį riebalų, bet ir elektrolitų.

Vienos porcijos maistinė vertė: 

  • Angliavandeniai: 6% (9 g)
  • Riebalai: 80% (50 g)
  • Baltymai: 14% (19 g)
  • Kcal: 562

Daugiau nei 133 KETO receptus ir 28 dienų mitybos planą rasite Keto Vadove.

One Comment
  1. Sveiki. Kas tokie gražgarsčiai? Ar jie būtini?

Parašykite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Krepšelis