KETO SUKTINUKAI
in RECEPTAI
Jei manote, kad KETO užkandžiai – sunkiai pagaminami ir neskanūs, tikriausiai dar neragavote šių suktinukų. Mocarela sūris, pesto padažas ir auksinis traškumas, mmm… Tikras gardumėlis!
Porcijų skaičius: 6 | Paruošimo laikas: 30 min.
Jums reikės:
- ½ puodelio migdolų miltų
- ¼ puodelio kokosų miltų
- ½ šaukštelio druskos
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
- 1 kiaušinis
- 60 g sviesto
- 200 g susmulkinto sūrio, geriausia mocarela
- ¼ puodelio pesto padažo
- 1 kiaušinis, sutepti suktinukus
Paruošimas:
- Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.
- Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
- Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą ir sūrį. Maišykite, kol masė taps tolygi.
- Lėtai pilkite sviesto-sūrio masę į sauso mišinio indą ir išminkykite į tvirtą tešlą.
- Su kočėlu padarykite 5 mm storio stačiakampį blyną.
- Ant viršaus užtepkite pesto padažą ir supjaustykite tešlą 2,5 cm juostelėmis. Susukite juosteles ir dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Patepkite išplaktu kiaušiniu.
- Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol jie taps auksinės rudos spalvos.
Nesijaudinkite, jei neturite pesto padažo. Puikiai tiks paprikos milteliai, čili, karis, kmynai, čiobreliai, raudonėlis ar bazilikas. Skanaus!
Daugiau nei 70 KETO receptų ir 28 dienų mitybos planą rasite Keto Vadove.