Blog

VIŠTIENA ĮDARYTA KREMINIAIS ŠPINATAIS

in RECEPTAI

Baltymais ir špinatų skaidulomis praturtinta vištiena tinka tiek pietums, tiek vakarienei, greitai paruošiama ir labai gardi!

Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 30 minučių

Jums reikės:

  • 400 g vištienos krūtinėlės
  • 8 šaukštų kreminio sūrio
  • pusės puodelio špinatų
  • pusės šaukšto česnako miltelių (arba 1 išspausta skiltelė)
  • 1 šaukštelis kajeno pipirų
  • žiupsnis druskos 
  • juodųjų pipirų

Paruošimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C.
  2. Sumaišykite kartu špinatus ir kreminį sūrį. Ppagardinkite druska, juodaisiais pipirais, kajeno pipirais.
  3. Vištienos krūtinėlės išorę nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  4. Vištieną pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
  5. Vištienos krūtinėlę įpjaukite perpus išilgai, palikdami vieną kraštą nenupjautą.
  6. Į kiekvieną vištienos krūtinėles įdėkite paruoštą špinatų  įdarą ir uždarykite krūtinėlę.
  7. Dėkite ant sviestinio popieriaus ir kepkite 25 minutes arba tol, kol vidus nebebus rausvas.

Kreminį sūrį galima keisti kremine varške, kurią labai paprasta pasigaminti namuose – riebią varškę sutrinant iki vienalytės masės. Pateikiant vietoje padažo galite rinktis tą patį kreminį sūrį arba varškę, taip pat galite valgyti su slyviniais pomidorais. Skanaus!

Daugiau nei 133 KETO receptus ir 28 dienų mitybos planą rasite Ketogeninės Mitybos Vadove.

Parašykite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Krepšelis