Blog

PICOS SKONIO UŽKEPĖLĖ

in RECEPTAI

Kai norisi picos tuoj pat. Greitai ir paprastai pagaminama. Puikiai patenkins Jūsų norą pajusti tą nuostabų picos skonį.

Porcijų skaičius: 6 | Paruošimo laikas: 50 minučių

Jums reikės: 

  • 1 didelio žiedinio kopūsto
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • druskos, pipirų
  • 1 ½ puodelio “Marinara” padažo
  • 2 puodelių mocarelos
  • 60g “Pepperoni” dešros
  • 2 šaukštelių itališkų prieskonių mišinio

Paruošimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 oC.
  2. Giliame kepimo inde sumaišykite susmulkintus mažesniais žiedynais žiedinius kopūstus, aliejų, druską ir pipirus. 
  3. Paskirstykite žiedinius kopūstus vienu sluoksniu ir kepkite orkaitėje 25 minutes.
  4. Ištraukę indą iš orkaitės, pilkite ant žiedinių kopūstų padažą, pabarstykite tarkuotu sūriu, berkite itališkus prieskonius ir išdėliokite griežinėliais supjaustytą dešrą.
  5. Kepkite orkaitėje dar apie 10 minučių.

Pasirinkite kokią picą labiausiai mėgstate, ir ant iškepusio žiedinių kopūstų pagrindo dėkite sau patinkančius ingredientus. Vietoj “Marinara” padažo galite naudoti trintus šviežius pomidorus ar pomidorų pastą. Kuo smulkiau susmulkinsite žiedinius kopūstus, tuo užkepėlės pagrindas bus tolygesnis ir tuo labiau primins tikrą picą.

Vienos porcijos maistinė vertė: 

  • Angliavandeniai: 8% (5g)
  • Riebalai: 66% (16g)
  • Baltymai: 26% (14g)
  • Kcal: 240

Daugiau nei 133 KETO receptus ir 28 dienų mitybos planą rasite Ketogeninės Mitybos Vadove.

Parašykite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Krepšelis