Blog

FRITTATA SU ŠPINATAIS

in RECEPTAI

Šis spalvingas patiekalas atrodo įspūdingai, tačiau yra nepaprastai paprastas! Špinatai, kiaušiniai, šoninė ir daržovės susijungia į dievišką šventę akims ir pilvui. Tai – KETO auksas!

Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 40 minučių

Jums reikės:

  • 75 g šoninės kubelių
  • 1 šaukšto sviesto
  • 110 g šviežių špinatų
  • 4 kiaušinių
  • 125 ml grietinėlės
  • 75 g sūrio
  • druskos ir pipirų

Paruošimas: 

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175°C. 
  2. Patepkite kepimo indą sviestu ar aliejumi. 
  3. Keptuvėje, svieste, pakepkite šoninę iki norimo traškumo. Suberkite špinatus kepkite.
  4. Kiaušinius išplakite su grietinėle. Supilkite į kepimo indą.
  5. Į kepimo indą taip pat sudėkite šoninę, špinatus ir sūrį. Kepkite 25—30 minučių arba tol, kol fritata taps aukso spalvos.

Galite patiekti su žaliuoju ar raudonuoju kopūstu ir naminiu majonezo padažu. 

1 porcijos maistinė vertė: 

  • Angliavandeniai: 3% (4 g)
  • Riebalai: 81% (59 g)
  • Baltymai: 16% (27 g)
  • Kcal: 661

Daugiau nei 133 KETO receptus ir 28 dienų mitybos planą rasite Ketogeninės Mitybos Vadove.

Parašykite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Krepšelis