Blog

AŠTRŪS SKRUDINTI MIGDOLAI

in RECEPTAI

Riešutams pagaminti naudojami prieskoniai ne tik Jūsų virtuvę papuoš gardžiausiais kvapais, bet ir nudžiugins sodriu skoniu. 

Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 35 minutės

Jums reikės: 

  • 2 puodelių migdolų
  • 2 šaukštų avokadų aliejaus
  • 1 šaukšto maltos saldžiosios paprikos
  • 2 šaukštelių česnakų miltelių
  • 1 šaukštelio svogūnų miltelių
  • 1 šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 šaukštelio maltos Kajeno paprikos
  • 2 šaukštelių druskos

Paruošimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 oC. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
  2. Migdolus sumaišykite su aliejumi ir visais prieskoniais.
  3. Riešutus kepkite orkaitėje apie 30 minučių.

Taip pat galite paruošti bet kokius mėgstamus riešutus. Šis prieskonių mišinys labai tinka ir anakardžiams, tik kepti šiuos riešutus reiktų trumpiau. Bet kokiu atveju, kepimo laikas visada priklauso nuo orkaitės, indo, riešutų dydžio. Todėl atidžiai stebėkite, kad riešutai nesudegtų.

Vienos porcijos maistinė vertė: 

  • Angliavandeniai: 8% (4 g)
  • Riebalai: 82% (18 g)
  • Baltymai: 10% (5 g)
  • Kcal: 198

Daugiau nei 133 KETO receptus ir 28 dienų mitybos planą rasite Keto Vadove.

Parašykite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Krepšelis