Blog

ŠALTIBARŠČIAI SU RIDIKĖLIAIS

in RECEPTAI

Tikras pavasario gardumynas! Šviežios daržovės, grietinėlės švelnumas — tai tikra pasaka Jūsų lėkštėje.

Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 10 minučių

Jums reikės: 

  • 250 ml riebios grietinėlės
  • 250 ml graikiško jogurto
  • saujelės svogūnų laiškų
  • 50 g ridikėlių
  • saujelės šviežių krapų
  • 1 puodelio gražgarsčių
  • 1 kietai virto kiaušinio

Paruošimas:

  1. Grietinėlę sumaišykite su jogurtu iki vientisos konsistencijos. 
  2. Svogūnų laiškus, ridikelius, krapus, gražgarstes ir kiaušinį susmulkinkite ir sumaišykite su grietinėlės ir jogurto mišiniu.

Jei norisi “lengvesnės” sriubos — pusę kiekio grietinėlės pakeiskite vandeniu. Geriau rinkitės mineralinį (gazuotą arba negazuotą) — taip suvalgysite ne tik didelį kiekį riebalų, bet ir elektrolitų.

Vienos porcijos maistinė vertė: 

  • Angliavandeniai: 6% (9 g)
  • Riebalai: 80% (50 g)
  • Baltymai: 14% (19 g)
  • Kcal: 562

Daugiau nei 133 KETO receptus ir 28 dienų mitybos planą rasite Keto Vadove.

Parašykite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Krepšelis