Blog

KETO GVAKAMOLĖ

in RECEPTAI

Gvakamolės pagrindinis ingredientas avokadas yra vienas vertingiausių vaisių pasaulyje, turintis daugybę maistinių medžiagų, vitaminų, mineralų – naudingų sveikatai.

Porcijų skaičius: 3 | Paruošimo laikas: 5 minutės

Jums reikės:

  • 3 avokadų (gerai prinokusių)
  • 1 nedidelio balto svogūno
  • 3 šaukštų citrinos sulčių
  • 50 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
  • 1 česnako skiltelės
  • žiupsnelio druskos ir pipirų (pagal skonį)

Paruošimas:

  1. Nulupkite odelę avokadams, išimkite kauliuką.
  2. Svogūnus susmulkinkite į kelias dalis.
  3. Visus ingredientus sudėkite į vieną indą.
  4. Viską sutrinkite su trintuvu. Taip pat avokadą galima sutrinti šakute, o kitus ingredientus smulkiai supjaustyti.

Gaminant gvakamolę galima varijuoti su ingredientais, jeigu norite pasigaminti aštrią gvakamolę galite įdėti jalapeno arba aitriųjų paprikų. Skanaus!

Daugiau nei 70 KETO receptų ir 28 dienų mitybos planą rasite Keto Vadove.

2 Comments
  1. Su kuo ją valgyt ta gvakamole čia juk užtepėlė???nei duonos nei jokių bulkų nenoaudojama??

    • KETORESULT.LT 2020 Kov at 18:48 Atsakyti

      Ieva, gvakamolė puikiai tinka su daugeliu patiekalų: įvairiomis užkepėlėmis, kiaušiniais, mėsa, salotomis, sūriais ir t.t. Taip pat galima išsikepti gardžios KETO duonos.

Parašykite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Krepšelis