Blog

CEZARIO SALOTOS

in RECEPTAI

Tikra KETO salotų klasika. Sultinga vištiena, traški šoninė, parmezano sūris… Lyg tobulumo būtų negana, šią trijulę „karūnuoja“ tobulasis Cezario padažas.

Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 25 min.

Jums reikės:

  • 325 g vištienos krūtinėlės
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 75 g šoninės
  • 200 g romaninių salotų
  • 30 g parmezano sūrio
  • Druskos ir pipirų

Padažui:

  • 125 ml naminio majonezo
  • 1 šaukšto garstyčių
  • ½ citrinos nutarkuotos žievelės ir sulčių
  • 2 šaukštų parmezano sūrio
  • 1 česnako skiltelės
  • druskos ir pipirų

Paruošimas:

  1. Padažui skirtus ingredientus sumaišykite ir padėkite į šaldytuvą.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.
  3. Vištienos krūtinėlę sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą. Pagardinkite druska ir pipirais, o ant viršaus užpilkite alyvuogių aliejaus. Kepkite vištieną orkaitėje apie 20 min.
  4. Keptuvėje iškepkite šoninę iki norimo traškumo.
  5. Susmulkinkite salotas ir sudėkite į lėkštę. Ant viršaus uždėkite supjaustytą vištieną ir šoninę, dosniai užpilkite padažu ir pabarstykite parmezano sūriu.

Ne paslaptis, kad Cezario salotos yra vienos populiariausių salotų pasaulyje. Jas rasite beveik visų restoranų meniu. Tai bus puikus ir tinkamas KETO mitybai pasirinkimas, lankantis restorane.

Daugiau nei 70 KETO receptų ir 28 dienų mitybos planą rasite Keto Vadove.

One Comment
  1. gaminsiu

Parašykite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Krepšelis