Blog

KALORIJŲ SKAIČIAVIMAS IR KETO DIETA

in STRAIPSNIAI

Numesti svorio įmanoma su bet kuria dieta, jei vadovausimės paprasta taisykle – suvartoti mažiau kalorijų nei sudeginama. Tačiau ką daryti su atsiradusiu alkio jausmu, kuomet pradedama valgyti mažiau nei anksčiau? Po tokio kankinimosi žmogus palūžta ir visi numesti kilogramai sugrįžta yo-yo efektu.

Cukrus ir krakmolingi produktai didina norą valgyti, taip yra dėl išsivysčiusios gliukozės priklausomybės ir sumažėjusio jautrumo insulinui. Jei norite numesti svorio, turėtumėte riboti šių produktų vartojimą. Gera žinia yra tai, kad kokybiškų riebalų vartojimas vietoje paprastųjų angliavandenių, yra vienas iš veiksmingiausių būdų kontroliuoti svorį.

Tyrimai rodo, kad vartojant kokybiškus riebalus, kurie skaidomi lėčiau nei angliavandeniai, valgyti norisi mažiau. Todėl net neskaičiuojant kalorijų, antsvorio turintys žmonės lengvai meta svorį.

ĮDOMU! 2015 m. atliktas tyrimas parodė, kad asmenys, kurie laikėsi KETO dietos, ramybės būsenoje vidutiniškai sudegindavo 300-500 kalorijų per dieną daugiau, palyginti su asmenimis, kurie laikėsi mažai riebalų turinčių dietų.

Kalorijos skaičiuojasi, bet jūs neturėtumėte jų skaičiuoti. Viskas kuo turėtumėte rūpintis, tai – subalansuota ketogeninė mityba.

Sužinokite daugiau ir visiems laikams atsikratykite viršsvorio su mūsų Keto Vadovu.

Parašykite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Krepšelis